Bli medlem

Ta del i Bergens fagbibliotekmiljø

Innmelding

For å bli medlem i NFF avdeling Bergen må man være medlem i Norsk Bibliotekforening (NBF) som NFF er underlagt. Hvis man allerede er medlem i NBF trenger man kun å melde seg inn i NFF.

Meld deg inn i NBF og NFF her

For innmelding i kun NFF, trykk her

Medlemsfordeler

Som medlem i Norsk fagbibliotekforening avdeling Bergen vil du få mulighet til å delta på vårt årlige halvdagsseminar som på tematisk vis diskuterer faglig relevante spørsmål for fagbibliotek. Eksempler på tema som er tatt opp på halvdagsseminaret strekker seg fra «PDA (Patron Driven Acquisitions)», «Bibliotekenes rolle i det digitale pensumet» og «MOOC og digital læring». Dette er en arena der medlemmene våre møtes og diskuterer erfaringer fra de forskjellige institusjonene medlemsmassen representerer, og på samme tid få faglig påfyll fra dyktige foredragsholdere.

Du vil også få tilbud om å delta på vårt årlige julemøte, som er en flott mulighet til å få kulturelt påfyll samtidig som man kan handle julegaver til rabatterte priser. Julemøtet i 2016 ble avholdt i Boksalongen på Litteraturhuset, med diktopplesning av Frode Grytten og påfølgende bokanbefalinger fra de ansatte i Boksalongen.

NFF avdeling Bergens medlemmer kan også søke på vårt stipend. Stipendet kan brukes til kurs, konferanser, utdanning, seminar, studiereiser eller andre faglig relevante formål. Styret vurderer alle søknader. For 2018 er det satt av 10.000 kroner til stipendet.

Som medlem i NFF avdeling Bergen er man også medlem i Norsk Bibliotekforening (NBF) og får dermed deres medlemsfordeler også. For personlig medlemsskap er tidsskriftet Bok og Bibliotek, mulighet til å søke stipend og rabatter på bokkilden.no eksempler på medlemsfordeler hos NBF.